Vill du följa den senaste trenden och sätta en personlig touch på ditt hem utan att måla om? Prova en väggdekor från Sohu-shop.se!

Väggdekaler är ett nytt och unikt sätt att smycka och inreda sitt hem på. De har snabbt blivit omåttligt populära och vi på Sohu-wallstickers är övertygade om att väggdekorationer har kommit för att stanna. Vårt sortiment är stort och vi har många olika stilar – hos oss kan du alltid hitta just den väggdekor du vill ha.

På Sohu-wallstickers följer vi modet och hakar på de senaste trenderna. Vi är ett ungdomligt företag, nytänkande och nyskapande för att du som kund ska få alla de coolaste och modernaste produkterna.

Vi framställer både väggdekaler med överföringsfilm och väggklistermärken med otroligt vackra och unika motiv. Ägaren Stina Christensen Møller har ett särskilt intresse för barnmotiv och vi tillverkar därför ett mycket stort urval av wallstickers till både bebisar och större barn. Här finns till exempel motiv från Disney, Marvel, Star Wars och fotboll. Förutom det har vi ett enormt utbud av väggdekorationer till resten av hemmet, med motiv som till exempel de så populära och trendiga världskartorna, texterna och citaten, samt blommor, träd, storstäder, skylines, vilda djur, musik och olika mönster.

Sohu-wallstickers väggdekorer kan även användas på brevlådan, kylskåpet, dörrarna, bilen – ja, i stort sett är det bara fantasin som sätter gränserna! Och för att göra det extra roligt, kan du även själv designa dina väggdekorationer.

Vi designar och tillverkar själva våra väggdekorationer. På så sätt kan vi alltid garantera att våra produkter är av absolut högsta kvalitet. Dessutom är vår avsikt att alltid ge dig som kund en service som är tveklöst i topp. Det innebär bland annat att vi självklart skickar dina varor utan fraktkostnad – oavsett orderstorlek. Din order skickas också snabbt, så att du så snart som möjligt ska kunna få upp och njuta av din beställning.

Post Navigation