Massagestol

Det är få saker som kan ge så mycket både avslappning och energi som en bra massage. Känslan av att få alla muskler i kroppen masserade genom lätta eller hårdare strykningar och tryck är något av det mest behagliga som finns. Men massage är bra för mer än bara avslappning. Massage styrker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen i kroppen samt ser till att kroppen utsöndrar endorfiner som gör oss behagliga till mods och får nivån av kortisol (stresshormonet) att styrtdyka.

Massage till vardags med en massagestol

Tänk om man kunde besöka massören varje dag – och till och med i arbetstiden! Det är en lyx som är få förundrat – särskilt eftersom det kan vara dyrt med ett besök hos massören. Även om du ville önska att du kunde skämma bort dina anställda på kontoret med att erbjuda massage på jobbet, skulle utgifterna för det snabbt överstiga den förväntade ökningen i produktivitet om det skulle vara varje dag. En lösning kunde vara att köpa in en skön massagestol till kontoret som de anställda kan använda i deras raster, och därmed få tillgång till ett snabbt och behagligt sätt att få lösa upp muskelspänningar och muskelknutar. Det är nämligen inte helt utan biverkningar att ha ett stillasittande jobb. Fler och fler kontorsanställda sjukskrivs under långa perioder med ryggproblem på grund av dålig arbetsställning och monotona rörelsemönster. Om du önskar att förebygga detta kan du hos Iwao Massagestolar hitta en skön massagestol i hög kvalitet – och till ett överkommligt pris.

Vilken massagestol ska jag välja?

Massagestolar från Iwao Massagestol finns i många olika varianter. Gemensamt för dem alla är att de är otroligt prisvänliga, trots de många modellerna och den höga kvaliteten. Alla stolarna är utvecklade efter ergonomiska och anatomiska principer för att ge den optimala behandling av nacke, axlar, rygg och länd. Vissa modeller kan till och med ge ben- och fotmassage. Se alla modellerna på iwao-massagestol.se

Post Navigation