Herman Miller Embody kontorsstol

Människokroppen är gjord för att vara i ständig rörelse, men så ser inte verkligheten ut för de allra flesta. Istället är man stillasittande på ett kontor framför en dator större delen av dagen och det är svårt att få in rörelse på ett naturligt sätt utan att det tar för mycket tid. Att sitta stilla gör att blodcirkulationen försämras och man riskerar att dra på sig skador. Risken för skador eller andra bekymmer ökar dessutom om man inte sitter på rätt sätt och stela axlar och en värkande rygg hör till vardagen för många som är stillasittande. Sitter man i en felaktig ställning i en stol som inte går att anpassa efter ens egen längd kan man drabbas av problem som annars hade gått att undvika. Därför är det en god idé att investera i en ordentlig, ergonomisk kontorsstol, för ens egen hälsas skull.

Kontorsstolen Herman Miller Embody är tillverkad i en ergonomisk design som är både estetiskt tilltalande och praktisk att använda. Stolen är utrustad med ett nät i ryggen som ger en skön komfort och gör den bekväm att sitta i under långa perioder. Dessutom är den restaurerad, vilket gör den till ett riktigt bra val med tanke på miljön. Till skillnad från en begagnad stol är denna alltså upprustad och polerad för att vara i ett skick som är så gott som nytt.

Denna stol passar för dig som arbetar på kontor och sitter hela arbetsdagar och behöver en stol som går att anpassa efter dina behov. Tack vare att stolen är anpassningsbar kan du enkelt byta ställning beroende på hur du vill sitta vilket uppmuntrar till rörelse. Ett perfekt val för dig som inte bara vill ha en snygg och praktisk stol utan som även vill värna om miljön genom att välja en stol som restaurerats.

Post Navigation