Söker du något mer än bara möbler till din restaurang? Vi på Zederkof kan hjälpa dig med allt från planering och inredning, till snabba leveranser och trygga samarbetspartners. 

Oavsett om du driver en storskalig restaurangkedja eller en liten kvarterskrog, vet du att valet av interiör och miljö är avgörande för din verksamhet. En tråkig lokal med rangliga stolar och trista bord, kan skrämma bort även den bästa och trognaste gästen. Restaurangbesöket ska ju vara så mycket mer än bara god mat! Som gäst vill man känna sig välkommen och omhändertagen. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som gör att dina kunder trivs och rekommenderar ditt ställe till andra.

På Zederkof finner du inte bara kompetensen, vi har även nordens största utbud av restaurangmöbler. Varför inte börja med en rundtur i vårt virtuella showroom för att få inspiration?

Vi kan erbjuda hela möbelserier med soffsystem och tillhörande bord. För dig som själv vill skapa din miljö, har vi ett mycket stort urval av möbler och inredning i olika färgskalor, material och utförande. Här hittar du möbler i olika träslag eller betsar, metall, plast, rostfritt stål och konstläder. Vi har bord i alla former och storlekar, stoppade stolar, lätta aluminiumstolar, stapelbara stolar, klädda stolar och barnstolar. För dig som har uteservering har vi även tillbehör som praktiska stolvagnar, överdrag, parasoller och grillar. 

För att sätta detaljerna har vi självklart även all övrig interiör som till exempel vinställ, ljus, dekoration, personbarriärer, barstolar, tryck och profilering. Skräddarsy din inredning eller rådfråga oss så guidar vi dig i besluten. Vi har valt ut det allra bästa i branschen vad gäller kvalitet, tillverkare och samarbetspartners för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg.

Zederkof A/S grundades 1999 av Jan Zederkof och är Skandinaviens ledande leverantör av Contract Furniture till café, restaurant och event. Firman är dansk och urvalet av produkter är brett och anpassas alltid efter kundens behov. 

Huvuddelen av Zederkof A/S är försäljning av möbler och interiör till momsregistrerade verksamheter, föreningar och institutioner. Sekundärt erbjuder vi totalentreprenad av verksamheter där Zederkof A/S tar hand om allt från design och inredning till färdig uppställning hos kund. Konceptet heter Designers Lounge.

Vi har valt mycket kompetenta samarbetspartners för att klara av vår distribution lokalt samt internationellt, nämligen DHL, Blue Water, TNT och Danske Fragtmænd. Dessa samarbetspartners är sammansatta till ett starkt nätverk vilket för våra kunder innebär en utomordentlig konkurrenskraftig distributionsapparat, både tidsmässigt och ekonomiskt.

Post Navigation